Oldalak

2014. július 22.

Almás-barackos bébiétel






Az elmúlt két hétben igen sok dolog történt. Nagyjából két hónap telt el azóta, hogy a Csemete először hasról hátra fordult; aztán pár hét kihagyás után most már egyre sűrűbben gyakorolta új tudományát. Most szombaton pedig igen sok "edzés" -mint egy kis óramutató "körbejárt" az ágyban- és oldalt fekvés után hátról hasra fordult. De egy szempillantás alatt... :D Rengeteget "beszélget", kacag, ismerkedik a játékaival és minden érdekli. :) 
Izgalmas kaland ez mindannyiunknak... Látni, ahogy napról napra mi mindent tanul egy ilyen pici emberke. ...és olyan jó látni, hogy mennyire örül minden újdonságnak.
Gondoltam hát, hogy az evészet terén is újítunk picit. Így kipróbáltuk, hogy milyen a sinlac pép. Ez egy rizs- és szentjánoskenyérmag alapú hypoallergén pép. Az első pár napban üresen kóstolta, majd almával és barackkal. Azt hiszem a barackos valahogy jobban ízlik. :D Újabban pedig a két gyümölcsöt együtt teszem a péphez. ...vagy a pépet a gyümölcshöz...? Barackból kicsit többet, mert az édesebb. Igaz, ami igaz, még nagyon az elején járunk, és a rántott csirkecombig vezető úton még jó sok bébipapin kell "átrágnia" magát a Csemetének, de azt hiszem klasszul haladunk. ;)





A sinlac pépről további infó: www.nestlebaba.hu

2 megjegyzés:

  1. Izgalmas kaland ez, és ti jók vagytok együtt! ♥ Irtó jó érzés lehet figyelni, ahogy fejlődik, ügyesedik, és nem utolsó sorban megtapasztalni, hogy milyen ételt fog szeretni és mit nem annyira. Hidd el, pislantasz egyet-kettőt, és máris a rántott csirkecombnál tartotok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszi! Tudom, hogy ezeken a dolgokon előttünk már oly sokan átmentek. ...sokat olvastam és hallottam róla, beszélgettem barátokkal, Anyuval, mégis egészen más megtapasztalni. :) ...és igen. Biztos lesz néhány étel, ami a hajamban fog kikötni, de hát próba cseresznye. :D

      Törlés